Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

Kantoorinrichting vanuit een concept gedachte

Optimale kantoorinrichting zorgt voor tevreden klanten

Uw medewerkers zitten uren op kantoor en als zij lekker in hun vel zitten, gaat de productiviteit omhoog. En dát zorgt voor tevreden klanten. Het loont dus zeker de moeite om te investeren in een weldoordachte kantoorinrichting met een sfeervol interieur én ergonomische werkplekken voor een gezonde werkhouding van uw medewerkers.

Complete inrichting van het kantoor

Tijden zijn veranderd, net als de manier van werken. Een slim bedrijf speelt daarop in door de kantoorinrichting aan te passen aan het nieuwe werken. Werknemers zitten niet meer van negen tot vijf op dezelfde plek. Als projectinrichter denkt Lavoir graag met u mee over de complete inrichting van het kantoor met werkplekken die zijn afgestemd op verschillende activiteiten, zoals scrumsessies en meetings én flexwerkplekken.

Kotra

Iwaarden schilders

Raw Works

Paree

Amels

Adriaanse van der Weel

De Nooijer Makelaars

OQ Value

Sloecentrale

Accountantskantoor Van Voren

Hernieuwde energie voor Zeeuws kantoor

Villa Magnolia Oostkapelle

Lion Foods Kapelle

Bedrijfskantine Syntess

Klanten Contact Centrum Goes

Matchpoint Breskens

Rederij Vroon

ISZO Visueel

Goemaat Goedereede

Kotra Logistics

Unipharma Middelburg

Poppe Installatietechniek

Kantoor Marsaki

Bouwbedrijf Joziasse

Carmat

Synergo

Hanse Staalbouw

Cargill

Rösler

Nouvall

Wooncoach

Airfi.Aero

Multraship

Port of Moerdijk

OAZ Subsidieadvies

De Pooter Personeelsdiensten

De Hoop Terneuzen

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan

Totale interieurconcepten

Lavoir Projectinrichting komt natuurlijk niet gelijk binnenlopen met een rol vloerbedekking en nieuwe kantoormeubelen. We gaan eerst bij elkaar zitten om te dromen over het ideale plaatje. Wilt u een moderne inrichting of past een klassiek interieur beter bij uw bedrijf? Kiest u voor een duurzame en circulaire kantoorinrichting of bent u toe aan een compleet nieuw interieurconcept?

Projectinrichting van A tot Z

Projectinrichter Lavoir onderzoekt welke mogelijkheden binnen uw budget passen en adviseert u niet alleen over duurzame vloeren en ergonomische kantoormeubelen, maar denkt ook graag met u mee over de optimale verlichting van de werkplek.

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn? Klik hier en maak kennis met ons team. Of vraag gelijk ons gratis magazine aan om alvast inspiratie op te doen.

PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website