Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Nieuwe energie opdoen in de kantine van de Sloecentrale

Sloecentrale

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Soms ben je toe aan vernieuwing. Dat was de kantine van de Sloecentrale ook. De Sloecentrale is een elektriciteitscentrale in het havengebied van Vlissingen. Zij werden niet heel blij meer van hun oude kantine. Er moest een functionele kantine komen in een fris nieuw jasje. Liefst met luchtige uitstraling, frisse kleuren en een beetje een Scandinavisch design. Daar gingen we voor. Een beetje meer sfeer kon hier geen kwaad. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar we hebben alles tot in de puntjes uitgedacht. Van customized printvinyl tot het maatwerk meubilair.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Sloecentrale

"Bij Sloecentrale draait het niet alleen om geavanceerde techniek. De professionele aanpak en toewijding van onze medewerkers is onze meest waardevolle factor."

Door toepassing van groen op de wanden en plafonds, hebben we optisch een andere ruimte in dezelfde ruimte gecreëerd. Deze kleur is op speciaal vinyl geprint en loopt zo ook weer door in de bank. De kleur van de Sloecentrale komt hier ook weer terug. Zo loopt het allemaal mooi in elkaar over en sluit het netjes aan. Er zijn speciale maatwerkkasten en een meubel ontwikkeld om de etenswaren te presenteren. We hebben daarnaast gekozen voor hoge en lage zitplekken. Je kunt voor het bargevoel gaan, maar ook gewoon comfortabel aan een lage tafel gaan zitten. Maar net waar je je prettig bij voelt. In de kantine kunnen ze de komende tijd in ieder geval weer nieuwe energie opdoen.

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website