Office Assistant

Ben jij een duizendpoot en teamspeler die zorgt voor optimale klanttevredenheid én kun jij accountmanagers commercieel en administratief ondersteunen? Kom dan het team Lavoir versterken als commercieel medewerker binnendienst.

‹ Terug naar het overzicht
Maatwerk van Studio Lavoir

Poppe Installatietechniek

Ontwerp: Lavoir studio
Fotografie: Josegrafie

Een tof staaltje maatwerk heeft Lavoir Studio laten zien in het nieuwe pand van Poppe Installatietechniek in Goes. Van een lege kale ruimte is een stoer industrieel werkinterieur gemaakt. We maakten diverse soorten werkplekken met zowel zit- als stafunctie, helemaal volgens de trend. Tussen alle rechte lijnen en strakke elementen is de ronde ontvangstbalie een mooie onderbreking. Deze maakten we uiteraard ook geheel op maat. Als speels detail zijn er van hout huizen geplaats voor de glazen pui.

In de geïntegreerde maatwerk showroom is ook een heus experience center aanwezig. Zo kunnen bezoekers direct een en ander van de werkzaamheden van Poppe in de praktijk bekijken. Als finishing touch legden we een pvc vloer met een rustige uitstraling en kwam er een robuust behang met stenenprint. Om het groen niet te laten ontbreken, maakten we een groene wand die voorkomen dat je meteen door het hele pand heen kijkt van buitenaf.  

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2022 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website