1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Maatwerk van Studio Lavoir

Poppe Installatietechniek

Ontwerp: Lavoir studio
Fotografie: Josegrafie

Een tof staaltje maatwerk heeft Lavoir Studio laten zien in het nieuwe pand van Poppe Installatietechniek in Goes. Van een lege kale ruimte is een stoer industrieel werkinterieur gemaakt. We maakten diverse soorten werkplekken met zowel zit- als stafunctie, helemaal volgens de trend. Tussen alle rechte lijnen en strakke elementen is de ronde ontvangstbalie een mooie onderbreking. Deze maakten we uiteraard ook geheel op maat. Als speels detail zijn er van hout huizen geplaats voor de glazen pui.

In de geïntegreerde maatwerk showroom is ook een heus experience center aanwezig. Zo kunnen bezoekers direct een en ander van de werkzaamheden van Poppe in de praktijk bekijken. Als finishing touch legden we een pvc vloer met een rustige uitstraling en kwam er een robuust behang met stenenprint. Om het groen niet te laten ontbreken, maakten we een groene wand die voorkomen dat je meteen door het hele pand heen kijkt van buitenaf.  

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website