Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Dit voelt vast goed

De Nooijer Makelaars

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De Nooijer Makelaars helpt mensen aan hun droomwoning. En laten we eerlijk zijn, dat gaat natuurlijk het allerbeste als je zelf ook in een droompand zit. Het perfecte pand voor hun kantoor vond De Nooijer aan de Langstraat in het centrum van Arnemuiden en voor de inrichting werd de hulp ingeroepen van Projectinrichting Lavoir. 

De Nooijer Makelaars wilde de ruimte in hun nieuwe pand optimaal benutten en tegelijkertijd droomden ze van een warme sfeervolle werkomgeving in hun nieuwe pand. Projectinrichting Lavoir ontwierp een ontvangstbalie welke op een creatieve manier is verwerkt tot een volwaardige zit- en stawerkplek. De donkere lamellen zorgen voor een transparante afscheiding tussen de naastgelegen werkruimte. 

Omdat het kantoor compact is en een ruimte daardoor al snel krap kan aanvoelen, is er gekozen voor een lichte vloer en wanden in dezelfde tint in combinatie met een frisse petrolkleur. Het Zeeuwse karakter van deze makelaardij wordt benadrukt door wandvullende afbeeldingen van kenmerkende locaties ‘uut Erremuu’. 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

De Nooijer Makelaars

Volwaardig kantoor in een compacte ruimte

 

Om de klant privacy te gunnen tijdens een persoonlijk advies is er een comfortabele vergaderruimte gerealiseerd. Hiervoor is een glazen wand geplaatst, zodat er in alle rust gesprekken gevoerd kunnen worden in een besloten ruimte, zonder je opgesloten te voelen. Het blauwe tapijt en de sfeervolle verlichting zorgen voor een huiselijk gevoel. 

Alle inbouwkasten en dressoirs gaan naadloos op in het geheel. Zodat dit niet teveel ruimte lijkt in te nemen. De keuken heeft een strakke afwerking, maar de petrolkleurige hexagon tegels zorgen juist weer voor een speels effect. Met dit nieuwe pand is het team van De Nooijer Makelaars klaar voor de toekomst. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2023 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website