Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Vernieuwde entreegebied met zitelementen

De Hoop Terneuzen

Ontwerp: Paras Concepts / IB-InSide
Fotografie: Josegrafie

De entree van een bedrijf is een belangrijk visitekaartje voor de bezoekers. Zoals het gezegde luidt: je krijgt geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk. De Hoop in Terneuzen vroeg ons daarom mee te denken over het vernieuwen van het entreegebied van hun hoofdkantoor. Wat zijn nu de juiste stoelen in zo’n ruimte? We hebben verschillende stofstalen in uiteenlopende kleuren aan laten rukken en zo kwamen we tot de zitjes met stoelen en bankjes in geel en blauw. Je raadt het al: de kleuren van het bedrijf.

De kleuren van het bedrijf zien we terug in de zitjes met stoelen en bankjes in geel en blauw. We kozen hiervoor voor de hoogwaardige merken van Lande, Artifort en Moooi. Het ronde zitmeubel van Wini en de betonnen lampen met één geel exemplaar vormen een leuk detail dat goed past bij de producten en diensten van De Hoop. 

Het ontwerp hiervoor komt van Paras concepts en IB-InSide Interior-Design & Styling

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

 

De identeit van De Hoop zichtbaar!

Het ronde zitmeubel en de betonnen lampen met één geel exemplaar vormen daarnaast een leuk detail dat goed past bij de identiteit van De Hoop. We hebben interieuradvies gegeven dat aansluit op het maatwerk dat het bedrijf wilde laten produceren. Zoals altijd hebben we nagedacht over comfort en functionaliteit en de nodige zitmeubelen uiteraard getest. Zitten is weten, in dit geval.

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website