Digitaal of in je brievenbus

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. Je krijgt een kijkje achter de schermen en we trakteren je op een grote hoeveelheid sfeerimpressies.   

  • Kosteloos aan te vragen
  • Digitaal direct te downloaden
  • In totaal 130 pagina’s inspiratie 

Ontvang ons magazine

Nieuw: ons inspiratiemagazine

Ben je ook zo benieuwd wat Projectinrichting Lavoir allemaal kan? En wat we voor jouw project kunnen betekenen? We nemen je mee achter de schermen van ons bedrijf. Je krijgt een inkijkje in het proces vanaf het schetsen tot aan realisatie en oplevering van een project. Je maakt kennis met Team Lavoir en bovendien lichten we een aantal toffe klantverhalen uit.

In een inspiratiemagazine draait het natuurlijk vooral om de foto’s. Naast de nodige informatie vind je er dan ook prachtig beeldmateriaal. Een eerste indruk van wat je kunt verwachten zie je hieronder.

Ik weet genoeg, ik wil dit magazine!

Liever per post?

Wij zijn Lavoir Projectinrichting

Als creatievelingen in de interieurbranche geven wij organisaties aan de hand van unieke concepten een eigen identiteit. Maak kennis met een jong, enthousiast en dynamisch team dat rijk is aan specialistische knowhow. Ieder beheerst zijn eigen vakmanschap. Zo weten wij altijd exact de rol te vervullen die het beste bij onze klanten past. In de eerste gesprekken voelen wij al snel aan waar u naartoe wilt met uw wensen. Tot in de kleinste details bepalen we samen met u hoe uw interieur er uit komt te zien. Van concept tot realisatie nemen wij als projectinrichter alle taken uit handen en bewaken het proces. 

Dat is Lavoir, meer samen, meer interieur.

Liever direct in gesprek of even eenvraag stellen? Neem vandaag nog contact met ons op!