Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een vliegende start met nieuwe werkomgeving

Airfi.Aero

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De samenwerkingen met onze diverse partners leveren de prachtigste resultaten op voor onze opdrachtgevers. Voor de nieuwe vestiging van Airfi in Den Haag is in samenwerking met reclamebureau ISZO Visueel de branding opgezet. Airfi is een snelgroeiend bedrijf dat wifi voor de luchtvaart verzorgt. De uitdaging in de opdracht voor Airfi zat hem in het feit dat het gevestigd is in hartje Den Haag op de zesde en zevende verdieping van het bedrijfspand. Aan de hand van een brainstormsessie maakten we een compleet plan. Zo zochten we mooie afbeeldingen uit die goed passen bij de opdrachtgever en diens identiteit. Bij binnenkomst word je verrast door een eigen customized ontwerp voor de vloer geprint op vinyl. Je land als het ware binnen in de ruimte!

Er is links en rechts een overgang naar akoestische tegels. We kozen voor open overlegplekken in een kantoortuin, het aanwezige glas bakent de ruimte af zonder dat het gesloten wordt.

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

AirFi.aero

Driven by innovation!

We leverden maatwerk voor de Airfi modules die nu netjes in een kast staan. Ze kunnen daar opgeladen en geprogrammeerd worden. Door de indeling achter zijn er twee kleine gespreksruimtes ontstaan. Als creatieve oplossing werd een ronde tafel door midden gezaagd en aan beide zijden van de tussenwand geplaatst. Het was natuurlijk nogal wat om zo’n flinke vergadertafel op de zevende verdieping te krijgen, maar wij houden wel van een uitdaging. Het ontwerp van de tafel is geïnspireerd op de identiteit van het bedrijf en heeft daarom ook de vorm van een Airfi wolk. Voor de ICT kozen we voor dynamische zit-sta werkplekken met magnetische whiteboards. Deze zijn op een HPL wand geplaatst en lopen van vloer tot plafond. Het ziet er netjes en overzichtelijk uit en collega’s kunnen elkaar zo inspireren en overal brainstormen.

Tot slot namen we de zevende verdieping onder handen. Deze wordt gebruikt voor de pauze en om te vergaderen. Er is een flinke vergadertafel geplaatst in de vorm van een Airfi wolk. Aan de andere zijde is een directieplek met overlegruimte.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website