Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Daar wil je wel mee in zee

Amels

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Amels staat bekend als bouwer van luxe superjachten. Zo’n bedrijf vraagt om een kantoor dat professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Amels wilde graag een subtiel interieur. Licht en luchtig en met de focus op de superjachten. Daarom is er gekozen voor licht hout. Die kleur zorgt voor een rustige uitstraling en het materiaal draagt bij aan een aangename akoestiek. De licht houten vloer is gelegd in visgraat en heeft dezelfde tint als de meubels en de houten wand. Centraal voor elk raam staat een sokkel met daarop een model van een superjacht en één deel van de wand is van vloer tot plafond voorzien van een sepiakleurige afbeelding van typisch Zeeuwse golfbrekers.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Amels

Het complete plaatje geeft de ruimte de professionele uitstraling welke we zoeken!

De lichthouten tafel staat centraal in de ruimte en biedt plaats aan minstens twaalf personen, maar oogt toch subtiel en luchtig door de lichte houtkleur, afgeronde randen en gebogen poten. Zo’n tafel vraagt om sierlijk vormgegeven stoelen in dezelfde kleurtoon als de wanden. Dankzij de inbouwmodules met elektrificatie is de tafel niet alleen mooi om te zien, maar ook superpraktisch. Het vloerkleed zorgt voor een warme sfeer en heeft bovendien een akoestische werking. Het complete plaatje geeft de ruimte de professionele uitstraling waar Amels naar op zoek was. Met zo’n bedrijf wil je wel in zee.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website