Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Werken in de nieuwe stijl

Bouwbedrijf Joziasse

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Bouwbedrijf Joziasse zet voor zijn klanten vele mooie bouwprojecten neer. Zelf zitten ze er op het hoofdkantoor ook weer heel netjes bij. In samenwerking interieurarchitect Peter Klemann hebben we een super interieurconcept neergezet. Het pand kreeg een eigentijds stoere en professionele uitstraling. Voordat er gebouwd wordt, wordt er uiteraard veel overlegd, gemeten en getekend. Om dat op een prettige en effectieve manier te doen zijn alle geplaatste bureaus zit/sta en werden er akoestische panelen en kasten toegevoegd. 

In het midden kwam een overlegplek. Zo heeft iedereen genoeg ruimte voor alle bouwplannen en –besprekingen. De vergaderruimtes werden strak, maar informeel ingericht. Zittend in een lekkere stoel praat het nou eenmaal een stuk makkelijker. De PVC vloeren geven de ruimtes licht en het tapijt warmte waar nodig. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website