Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Gezond Ondernemen in een nieuwe kantooromgeving

Unipharma Middelburg

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Unipharma in Middelburg is een groothandel in drogisterij-artikelen, geneesmiddelen, gezondheidsproducten en functionele voeding. En met een pay off die luidt: Gezonder Ondernemen, kan een gezonde kantooromgeving niet achter blijven. Lavoir Ontwerp Studio mocht zich uitleven op een concept voor de vloeren en allerlei maatwerk: van vensterbanken tot plantenbakken. Het gehele interieurontwerp is modern met frisse kleuren uit de huisstijl en een afwisseling van strakke lijnen met ronde vormen.

We legden de vloeren en verzorgden het maatwerk zoals bankjes, vensterbanken, bureaus  en kasten. De wanden van de gangen werden voorzien van een houten omkadering die een warme uitstraling geeft. Her en der vind je die houten elementen terug in het gebouw. Het vergadermeubilair is in zowel sta- als zituitvoering gemaakt om een gezonde manier van overleg te stimuleren. Ook levend groen kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom leverden we plantenbakken op maat die een mooie aanvulling zijn op het interieurontwerp. Tot slot vormt de verlichting de finishing touch, de sfeervolle ronde lampen bieden een welkome afwisseling van de alledaagse kantoorverlichting.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website