1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Gezond Ondernemen in een nieuwe kantooromgeving

Unipharma Middelburg

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Unipharma in Middelburg is een groothandel in drogisterij-artikelen, geneesmiddelen, gezondheidsproducten en functionele voeding. En met een pay off die luidt: Gezonder Ondernemen, kan een gezonde kantooromgeving niet achter blijven. Lavoir Ontwerp Studio mocht zich uitleven op een concept voor de vloeren en allerlei maatwerk: van vensterbanken tot plantenbakken. Het gehele interieurontwerp is modern met frisse kleuren uit de huisstijl en een afwisseling van strakke lijnen met ronde vormen.

We legden de vloeren en verzorgden het maatwerk zoals bankjes, vensterbanken, bureaus  en kasten. De wanden van de gangen werden voorzien van een houten omkadering die een warme uitstraling geeft. Her en der vind je die houten elementen terug in het gebouw. Het vergadermeubilair is in zowel sta- als zituitvoering gemaakt om een gezonde manier van overleg te stimuleren. Ook levend groen kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom leverden we plantenbakken op maat die een mooie aanvulling zijn op het interieurontwerp. Tot slot vormt de verlichting de finishing touch, de sfeervolle ronde lampen bieden een welkome afwisseling van de alledaagse kantoorverlichting.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website