Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Subtiele verwijzingen naar het karakter van het bedrijf

Iwaarden schilders

Ontwerp: Green Dot Design
Fotografie: Josegrafie

Bij de ingang staat een oude werkbank met schildersgereedschap en -materialen. Het is één van de subtiele verwijzingen naar het karakter van het bedrijf: Van Iwaarden Schilders. In een aanbesteding koos Iwaarden schilders samen met Green Dot Design ervoor om de inrichting van hun nieuwe kantoorpand te laten verzorgen door Lavoir. Deze projectinrichter werd beoordeeld als meest deskundige en voordeligste partner. 

Vanzelfsprekend is er goed nagedacht over de uitstraling van het interieur, maar er komt meer bij kijken wanneer je een kantoor gaat inrichten. Het moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Daarom heeft de kantoortuin elektrische zit-sta werkplekken en een belpod waar rustig overlegd kan worden. In de kantine zijn diverse zitmogelijkheden, zodat je lekker kunt relaxen in de loungezitplaatsen of samen met je collega’s kunt bijpraten aan de hoge zitplaatsen. 

Naast een praktische en efficiënte inrichting wil je als schilderbedrijf kleur laten zien. Ook in het kantoor en in de kantine. In de overlegruimte viert de inspirerende kleur geel de boventoon en in de verschillende ruimtes is er gekozen voor kleurrijk behang en verfwerk. Aan een van de wanden in de vergaderruimte hangt een opvallend schilderij uit de familie waar de kleuren van de tafel en stoelen perfect op zijn afgestemd. 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Iwaarden Schilders

 

 

Projectinrichting Lavoir werd beoordeeld als meest deskundige en passende partner

Op de vloer liggen diverse soorten PVC, waaronder een klassiek visgraatpatroon dat wordt afgewisseld met wildverband. Hierdoor is er optisch een onderscheid gecreëerd tussen plekken met verschillende functies en wandelpaden. Door de vloeren op de juiste manier met elkaar te combineren, blijft het toch een rustig geheel. 

De echte aandachtstrekker in het pand is toch wel de gedetailleerde schildering op de wand die de historie van het schildersbedrijf in beeld brengt. Een meesterwerkje van Barre Verkerke. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website