Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een goed uitgekiend interieurconcept

Accountantskantoor Van Voren

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Een accountantskantoor saai en stoffig? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Het bewijs leverden we bij Accountantskantoor van Voren in IJzendijke. Lavoir mocht aan de slag met een concept voor de volledige kantoorinrichting. In de oude situatie was alles minder gecentreerd. Om te zorgen dat medewerkers elkaar niet te veel hinderen tijdens het werk, bedachten we een betere indeling van het kantoor. De vloeren werden vernieuwd en we kozen voor tapijttegels in een warme rood bruine kleur gecombineerd met licht en modern pvc. Deze is loose lay gelegd. Door de combinatie met tapijttegels is er een nette overgang. Het patroon verspringt onregelmatig voor een speels effect. Daarnaast maakten we een maatwerk balie die een toffe marmerlook afwerking kreeg.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Accountantskantoor van Voren

Met plezier naar kantoor, dat kan zeker!

Bij de werkplekken hebben we de wand voorzien van latten en led verlichting, net even anders dan anders. De werkplekken zijn naderhand door middel van e-drives om te bouwen tot volwaardige zit-sta bureaus. De elektrificatie is in de panelen weggewerkt. In diverse details komen de warme rood en bruintinten telkens terug. Voor een prettig werkklimaat plaatsten we akoestische kasten en voegden we als finishing touch hydrocultuur planten toe. Op die manier worden de kasten benut als afscheiding en als groenvoorziening tegelijkertijd. Reken maar dat men hier iedere dag met plezier naar kantoor komt!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website