1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Een goed uitgekiend interieurconcept

Accountantskantoor Van Voren

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Een accountantskantoor saai en stoffig? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Het bewijs leverden we bij Accountantskantoor van Voren in IJzendijke. Lavoir mocht aan de slag met een concept voor de volledige kantoorinrichting. De vloeren werden vernieuwd en we kozen voor tapijttegels in een warme rood bruine kleur gecombineerd met licht en modern pvc. Het patroon verspringt onregelmatig voor een speels effect. Daarnaast maakten we een maatwerk balie die een toffe marmerlook afwerking kreeg.

Bij de werkplekken voorzagen we een wand van latten en led verlichting, net even anders dan anders. Diezelfde werkplekken kregen een zit-sta functie, helemaal in lijn met het nieuwe werken. In diverse details komen de warme rood en bruintinten telkens terug. Voor een prettig werkklimaat plaatsten we akoestische kasten en voegden we als finishing touch hydrocultuur planten toe. Reken maar dat men hier iedere dag met plezier naar kantoor komt!

                                                        

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website