Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

Een schoolvoorbeeld van functionaliteit

Inspirende omgeving

Een inspirerende omgeving zorgt ervoor dat leerlingen én medewerkers het beste uit zichzelf halen. Daarom vraagt een schoolgebouw om ruimtes die eenvoudig aangepast kunnen worden aan de verschillende lessen, overlegruimtes, projectruimtes en een aantrekkelijk entreegebied. Maar ook om een aula die in een handomdraai omgetoverd kan worden tot theater voor de brugklasshow of discotheek voor het eindejaarsfeest.

Creatief maatwerk

Of het nu gaat om een basisschool, het voortgezet onderwijs, een hogeschool of universiteit, de inrichting van een schoolgebouw smeekt om een perfecte mix tussen praktisch én verrassend. Dat vraagt om creatief maatwerk. Lavoir Projectinrichting denkt graag mee over een interieurconcept dat past bij het DNA van de school met duurzame meubels en materialen die wel een stootje kunnen verdragen in combinatie met goed doordachte kleurcombinaties en flexibele oplossingen.

Nehalennia Locatie Breeweg

Scalda Locatie Edisonweg

Markiezaat College

Scalda Locatie Boulevard Bankert

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike

Lavoir realiseert het volledige traject

Projectinrichter Lavoir verzorgt het volledige traject tot en met de complete realisatie van de plannen. Eigenlijk hoef je zelf alleen maar de foto’s van het nieuwe interieur op sociale media te posten.

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn? Klik hier en maak kennis met ons team. Of vraag gelijk ons gratis magazine aan om alvast inspiratie op te doen.

PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website