1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Een werkplek in stijl

Kantoor Marsaki

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Kantoren zijn tegenwoordig allang geen witte steriele hokjes meer met alleen een bureau en computer. De werkplekken van Marsaki zijn daar een mooi voorbeeld van. Lavoir verzorgde voor hun kantoor maatwerk, vloeren en meubilair. 

We maakten een concept waarin we een leuke ontvangstruimte creëerden in Marsaki stijl met het logo van het vorige pand. Echte eyecatchers zijn de ruimteverdelers met akoestisch vilt in de vorm van een huis. Deze verdelen de open ruimte in kleinere informele werkplekken. Vanaf de dynamische werkplek blijft door de hoek de gang zichtbaar maar andersom is het beschut. En dat is wel zo prettig voor de medewerkers. 

De vloeren zijn in twee soorten materiaal uitgevoerd. We legden een loose lay vloer in visgraat en combineerden dat met tapijttegels in betonlook. De vergader- en bespreektafels zijn in een sta variant geleverd om een actieve houding te bevorderen.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website