Concept interieur projecten by Lavoir

Misschien heb je zelf al ideeën over het interieur van jouw bedrijf of instelling. Speciale wensen of absolute do’s en don’ts. Maar ook als je geen flauw idee hebt wat je wilt, voelt het team van Lavoir al snel aan welke kleuren, vormen of materialen matchen met het DNA van jouw bedrijf.

Het totaalplaatje

Het totaalplaatje

Aan de hand van een bezoek op locatie en de eerste gesprekken, maken we een moodboard, bovenaanzicht, een productimpressie en komen we met ideeën over een fijne indeling. We laten de materialen zien en maken een 3D-impressie, waardoor jij een duidelijk beeld krijgt van het totaalplaatje.  

Creatieve oplossingen

Creatieve oplossingen

In de eerste fase laten we ons niet tegenhouden door grenzen of budgetten, maar maken we een compleet plaatje. Als we alle wensen in kaart hebben gebracht, kijken we hoe het ideaalplaatje gerealiseerd kan worden binnen jouw budget. We werken graag met lokale partijen en kunnen toffe oplossingen bedenken met gebruikte materialen. Da’s budgettechnisch interessant én hartstikke duurzaam.   Wij doen geen concessies in look & feel, maar zoeken creatieve oplossingen.

Concept tot leven

Concept tot leven

Als totaalinrichter hebben we niet alleen creatieve ontwerpers in ons team, die unieke interieurconcepten bedenken, maar we kunnen alle materialen en meubels leveren én hebben onze eigen stoffeerders en ons eigen montageteam. Met onze eigen vakmensen en nauwe samenwerkingen met interieurbouwers brengen wij het concept tot leven.

Dat is Lavoir, net dat beetje meer

Een concept is meer dan alleen maar het maken van een indeling. Het moet het DNA krijgen van de organisatie. Niet afstandelijk, iedereen moet zich thuis voelen om zo nog beter te functioneren.

Dat is Lavoir, net dat beetje meer

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
Iwaarden schilders

Iwaarden schilders

De Nooijer Makelaars

De Nooijer Makelaars

Paree

Paree

Adriaanse van der Weel

Adriaanse van der Weel

Amels

Amels

Raw Works

Raw Works

Kotra

Kotra