Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

De gast is koning

Met veel plezier spannen wij ons in voor de ontspanning van uw gasten. In geen enkele branche zijn sfeer en uitstraling zo belangrijk als in deze. Wij hoeven u niet te vertellen dat het succes van uw bedrijf valt of staat met onder andere de combinatie van verlichting, kleuren en materialen.

Lavoir wil graag met u meedenken hoe u een echte beleving kunt maken van een etentje of een weekendje weg. Alleen al voor hotelkamers zijn er eindeloos veel mogelijkheden in maatwerk. Overigens valt niet alleen horeca binnen de categorie recreatie/ontspanning. Naast hotels, restaurants en recreatiebedrijven verzorgen wij ook de inrichting van winkels. Kortom: wij zijn flexibel, professioneel en willen u de beste kwaliteit leveren.

Protestantse Gemeente Oosthoek

Boutique Hotel Charleys

Park Water Village

De Zilte Melis

Een Bibliotheek VANnU

Duinhotel Tien Torens

De Roode Leeuw

Pier 7

B&B Aan de Zee

Strandrestaurant De Dam

De Boterkapel

Studio Blique

De Vliegenier

El Fuego

Mezger Lodges

Recreatiepark Klaverweide

Waterrijk Oesterdam

De Domburger

PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2019 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website