Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
De werksfeer verhoogd

Klanten Contact Centrum Goes

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Hoe zorg je voor een rustige en prettige werkplek waar 14 collega’s van het callcenter continu aan het bellen zijn? Dat was een van de uitdagingen waar we voor stonden bij het bedenken van een concept voor het KCC Goes. We mochten verder meedenken over een nieuwe visie en identiteit, door middel van kleuradvies in het ontwerp. Ons antwoord: buiten naar binnen halen. We hebben eerst ingezet op de indeling en akoestische verbetering. Maar de akoestische werkplekken moesten er niet uitzien als statische cubicles. Dit hebben we gerealiseerd door ze in u-vormen te plaatsen en de afscheidingen te voorzien van veel groen. Deze kasten hebben een dubbele functie doordat ze de lucht filteren en ook akoestisch werken.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Lavoir heeft ons positief verrast met hun ontwerp!

De werkplekken zijn bewust rechts gecentreerd en links is er ruimte gecreëerd voor projectsamenwerking. De ruimte heeft een lounge-uitstraling als contrast tegenover de werkplekken. Als afscheiding is er gekozen voor hangende botanische panelen, deze hebben ook een akoestische functie. Verder hebben we nagedacht over de klimaatbeheersing in het kantoor. Zo plaatsten we een speciaal rolgordijn dat de warmte goed buiten houdt. Naast de algemene verlichting heeft iedereen individuele werkverlichting, want we hebben nu eenmaal allemaal andere voorkeuren. Alle bureaus hebben ook een zit-sta functie en zijn met bluetooth te bedienen, voor het optimale comfort. Lavoir kreeg de vrije hand om een heel andere stijl te ontwikkelen dan de Gemeente Goes normaliter gewend is. We hebben hen daarmee positief  weten te verrassen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website