Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
De werksfeer verhoogd

Klanten Contact Centrum Goes

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Hoe zorg je voor een rustige en prettige werkplek waar 14 collega’s continu aan het bellen zijn? Dat was de uitdaging waar we voor stonden bij het bedenken van een concept voor het KCC Goes (Callcenter). We hebben vooral ingezet op de indeling en akoestische verbetering. Lavoir heeft hier de gehele callcenter inrichting verzorgd, inclusief glazen wanden en een lichtplan. De plantenbakken hebben we voorzien van een akoestische stoffering en de akoestische wanden zijn maar liefst 15 cm dik met een akoestische stopper. Tot slot plaatsten we switch frames met akoestische vulling.

Iedereen heeft een mooi zit-sta bureau waarbij door middel van maatwerk een eigen plaats is gecreëerd. Iedereen heeft individuele werkverlichting en op elke werkplek kun je de monitors goed zien hangen. Wie behoefte heeft aan een 1-op-1 gesprek, kan in de lounge terecht of samen vergaderen aan tafel. Lavoir kreeg de vrije hand om een heel ander stijl te  ontwikkelen dan de Gemeente Goes normaliter gewend is. We hebben hen daarmee positief weten te verrassen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website