Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

De gast is koning

Inrichting passend bij uw gasten

Wat doen jouw gasten als ze een hotel zoeken voor een weekendje weg met z’n tweetjes? Of een vakantiehuis voor een midweek met het gezin? Precies! Dan gaan ze online plaatjes kijken. Op basis van de sfeer en uitstraling van de vakantiewoning of hotelkamer, beslissen zij waar ze hun vrije tijd willen doorbrengen. 

Kleuren, materialen en verlichting

Dat gegeven zorgt ervoor dat een goed doordachte combinatie van kleuren, materialen en verlichting essentieel is voor het succes van een vakantiepark of hotel. Daarom bestelt een slimme horecaondernemer geen meubels uit een catalogus, maar schakelt de hulp in van een ervaren projectinrichter.

Maatwerk

Lavoir Projectinrichting bedenkt samen met jou een plan, waardoor jouw verblijfsaccommodatie een uniek karakter krijgt. Echt maatwerk dus. Wil je alleen een interieurconcept voor de receptie en het restaurant? Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor alle hotelkamers? Of zoek je een partner om mee te denken over het interieur van de chalets op jouw vakantiepark? 

Molecaten Park Waterdunen

Hotel Piccard

Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen

Pharos Residence

Scheldeoord

De Walvis

Katoen Loft

Camping Westhove

Camping In de Bongerd

Hofstede Moesbosch Koudekerke

Protestantse Gemeente Oosthoek

Boutique Hotel Charleys

Park Water Village

De Zilte Melis

Een Bibliotheek VANnU

Duinhotel Tien Torens

Pier 7

Strandrestaurant De Dam

De Boterkapel

Studio Blique

El Fuego

Mezger Lodges

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri

We nemen alles uit handen

Projectinrichter Lavoir onderzoekt welke mogelijkheden binnen uw budget passen en adviseert u niet alleen over duurzame vloeren en ergonomische kantoormeubelen, maar denkt ook graag met u mee over de optimale verlichting van de werkplek.

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn? Klik hier en maak kennis met ons team. Of vraag gelijk ons gratis magazine aan om alvast inspiratie op te doen.

PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website