Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Ontvangst in nieuw jasje

Camping Westhove

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Je vakantie begint met een ontspannen ontvangst op een plek waar je ook direct de vakantiebeleving voelt. Bij Camping Westhove in Domburg willen ze hun gasten het zon-, zee- en strandgevoel vanaf het eerste moment meegeven. Aan Lavoir het verzoek een interieurconcept en een balie te ontwerpen die dat gevoel versterken en die een luxe afwerking hebben. Blijer kun je ons niet maken met zo’n uitdaging. Vakantiemodus aan en gaan!

We hebben veel maatwerk geleverd om de ruimte optimaal te benutten. Te beginnen met een maatwerk tafel die we in samenwerking met Macon & Design hebben ontworpen. Hier kunnen mensen even zitten tijdens het wachten of met een kop koffie bedenken wat ze die dag eens gaan doen. Uit de multifunctionele bakken die we maakten, kunnen ze dan mooi meteen flyers en magazines over de omgeving halen. Aan de interactieve muur kunnen ze zelfs digitaal hun informatie verzamelen om helemaal voorbereid Domburg in te gaan.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Camping Westhove

Een prettig ontvangst en voorbereid op pad!

Niet alleen de gasten hebben we getrakteerd op een maatwerkinrichting, ook de medewerkers van de campingreceptie plukken de vruchten van het nieuwe concept. Voor de  keuken hebben we nagedacht over een combinatie van stijlvol en functioneel. Er is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kluisjes in dezelfde wand. De opdrachtgever wilde daarnaast dat de brandmelder wat netter verwerkt zou worden in de zwarte wand, zodat deze mooi gecamoufleerd is. Er is ook een multifunctioneel meubel op maat gemaakt, waar ze kunnen presenteren, eten, maar ook gewoon even tot rust komen. Er zit een tablet in verwerkt en je kunt zelf kiezen of je staat of zit.

Het hele interieur is licht, modern en strak, maar wel met rustige en natuurlijk materialen en kleuren die zorgen dat je meteen zen raakt als je hier binnen stapt. Er is gebruik gemaakt van een lattenplafond en een groene wand, waardoor wel diepte ontstaat, maar die de ruimte niet teveel vult. De strakke vloerafwerking zorgt ervoor dat het contrast tussen hoog en laag op een elegante manier zichtbaar is. Camping Westhove is er klaar voor; laat de vakantiegangers maar komen.

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website