Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Unieke uitstraling met betaalbaar meubilair

Molecaten Waterdunen

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De inrichting van een vakantieaccommodatie is essentieel voor een ontspannen verblijf. Je wilt comfortabel meubilair dat tegen een stootje kan en er toch huislijk en sfeervol uitziet. Daarom nam Camping en vakantiepark Molecaten Waterdunen Projectinrichting Lavoir in de arm voor het meubelconcept van honderd accommodaties. 

Op het vakantiepark bij Breskens kunnen de gasten van Molecaten Waterdunen genieten van een ontspannen verblijf in glampings, tiny houses en woningen. Het park heeft een prachtige ligging aan de kust, maar ’s avonds of op een regenachtige dag wil je ook lekker kunnen ontspannen op de bank of in een knus zithoekje. Om elke accommodatie een unieke uitstraling te geven met betaalbaar meubilair van een hoge kwaliteit, werkte Projectinrichting Lavoir samen met Studio Lavoir. 

Een vakantieverblijf vraagt om een praktische inrichting en Lavoir laat zien dat dit prima hand-in-hand gaat met een warme en gezellige ambiance. 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Molencaten

Binnen 12 weken waren alle honderd accommodaties volledig ingericht

Als extra sfeermakers zijn de woningen aangekleed met accessoires, zoals kussens, siervazen en kandelaars. Voor de artistieke touch hangen er schilderijen aan de wanden van Hollands Sier en de welkbekende afbeeldingen van Zeeuwse Meisjes van Rem van den Bosch. 

Al met al was het nog een flinke logistieke uitdaging om het meubilair, de verlichting en alle kleinere accessoires op tijd op de juiste plaats te krijgen, omdat op dat moment de wegen op het park nog niet gereed waren. Ook daarvoor bedacht Lavoir Projectinrichting een oplossing en binnen twaalf weken waren alle honderd accommodaties volledig ingericht. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2023 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website