Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Stijlvol Scandinavisch

Hofstede Moesbosch Koudekerke

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Zeeland telt talloze pareltjes waar je heerlijk kunt vertoeven voor een vakantie of een lang weekend weg. En juist dan mag het allemaal best luxe zijn. Hofstede Moesbosch in Koudekerke is ook zo’n pareltje. Deze buitenplaats ligt prachtig in de natuur en de oude schuur herbergt acht luxe appartementen. Lavoir projectinrichting heeft deze ingericht aan de hand van een voorstel van Studio Lavoir.

Wanneer je een appartement binnenstapt is het direct duidelijk: dit interieur ademt Scandinavië. We legden er nieuwe vloeren en zorgden voor het meubilair in voornamelijk lichte houttinten. Bij dit natuurlijk ogende geheel kwam raambekleding in naturelkleuren die zorgen voor veel licht enerzijds en goede verduistering anderzijds. En wat dacht je van de wandbekleding? Met het fotobehang waan je je helemaal in de natuur. Wat ons betreft weer een geslaagd maatwerk project!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website