Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Sfeervol uit eten in Eeterij Scheldo''''s!

Scheldeoord

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Het restaurant van camping Scheldeoord was verouderd en wij mochten het horeca interieur naar een hoger plan tillen. Lavoir voelt zich aardig thuis in leisure, dus we hadden wel ideeën hoe we de inrichting van Eeterij Scheldo’s een boost konden geven. Het leek ons goed om  de grote ruimte op te delen en daar stalen rasters en beplanting voor te gebruiken. Je kunt dan wel met zijn allen op de camping zitten, tijdens het eten is een intieme beleving ook wel even fijn. Voorheen stond het kinderbuffet centraal, daar hebben we een afscheiding voor gemaakt. In plaats daarvan staat de bar nu meer centraal, deze is een echte eyecatcher geworden met een maatwerk rek voor de flessen en glazen en een koof die doorloopt in de ruimte.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

De horeca inrichting op een plek als camping Scheldeoord kan best een losjes en speels karakter hebben, vandaar dat we kozen voor verschillende vloeren, gelegd in visgraat en wildverband, en een verlaagd plafond met verlichting. Voor een gezellige uitstraling met een vleugje vakantiegevoel gebruikten we veel zwart staal, groen en accessoires in Ibiza stijl. Als finishing touch verwerkten we het logo van Scheldeoord in het geperforeerde plaatmateriaal en brachten een neon verlichte signing aan. Laat die vakantiegangers maar weer komen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website