Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Eyecatcher is het printvinyl

De Boterkapel

Ontwerp: De Boterkapel
Fotografie: Josegrafie

Als er iets direct in het oog springt bij restaurant De Boterkapel in Domburg dan is het wel de vloer. En dat was nou net de bedoeling van deze opdracht waar we als projectinrichter mee aan de slag mochten.

Wij voeren verschillende projecten uit voor de horeca en het is de kunst om iedere zaak toch weer die net even andere unieke twist mee te geven in het interieur. En hier speelde de vloer daarin de hoofdrol. Dit printvinyl is in samenwerking met Forbo tot stand gekomen. En daarbij zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Vooraf zijn er heel wat proefvloeren de revue gepasseerd. We bedachten samen met de opdrachtgever welke structuur het beste zou passen.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Een knappe vloer voor de Boterkapel!

Vervolgens maakten we een banenplan voor het leggen van de vloer, want met zo’n print luistert de vloerafwerking behoorlijk nauw. Met een vloer die geheel op maat gemaakt wordt, moet je vakkundig en nauwkeurig te werk gaan. We calculeerden tot in de puntjes om te zorgen dat alle patronen netjes op elkaar zouden aansluiten. Net als patroonbehangen, maar dan op de vloer. Als je dat ooit gedaan hebt, kun je je indenken dat dit een intensieve klus was. Met zo’n stevige basis kun je de inrichting sober houden en toch een groots effect bereiken. De opdrachtgever koos voor een lichte uitstraling voor het restaurant, wit meubilair, veel glas en zwart staal. De zwarte lampen met strakke lijnen zijn wat ons betreft de ‘lichtpuntjes’ op de i in dit project.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website