Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina‚Äôs een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Nooit meer naar huis

Camping In de Bongerd

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Lavoir mocht met Studio Lavoir voor camping In de Bongerd in Oostkapelle een nieuwe entree verzorgen. Dit met de kleuren van de Siblu organisatie: blauw met een tikje roze. Dat klinkt als een kleurencircus, maar niks is minder waar. De kleuren zijn op een heel natuurlijke subtiele manier verwerkt.  

Het restaurant en de take away kregen een flinke make-over met een campinguitstraling 2.0. De vloeren, raam- en wandbekleding werden uitgezocht op hun warme en robuuste uitstraling. De maatwerk bar is met zijn glanzende zwarte tegels een stijlvolle eyecatcher geworden. In het meubilair komt dat zwart mooi terug, maar wel gecombineerd met heerlijk zachte bekleding in zowel kleur als materiaal.   

Tot slot zijn als finishing touch de speelse en moderne verlichting en een boel planten toegevoegd. Wij kunnen ons voorstellen dat de campinggasten nu helemaal niet meer naar huis willen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website