Office Assistant

Ben jij een duizendpoot en teamspeler die zorgt voor optimale klanttevredenheid én kun jij accountmanagers commercieel en administratief ondersteunen? Kom dan het team Lavoir versterken als commercieel medewerker binnendienst.

‹ Terug naar het overzicht
Een plek om elkaar te ontmoeten!

Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Heel vroeger was de bibliotheek een sobere ruimte waar je op je tenen langs de rekken sloop om een boek uit te kiezen. Dat is nu heel anders! Vandaag de dag is de bieb een multifunctionele ontmoetingsplek waar je rustig kunt werken, cursussen kunt volgen of exposities kunt bekijken. Dat zie je terug in het interieur van de Zeeuwse bibliotheek Terneuzen. Een echte eyecatcher bij binnenkomst is de vuurtoren die door middel van licht informatie op de wand projecteert. Er staan gezellige zitjes met comfortabele stoelen en tegenover de meterslange rijen met boeken, zijn stiltewerkplekken gecreëerd. Grote kleden op de gietvloer zorgen er enerzijds voor dat de bibliotheek optisch wordt opgesplitst in verschillende ruimtes en anderzijds hebben ze als prettig voordeel dat ze akoestisch werken. De hoogteverschillen in het plafond en de mix van diverse hanglampen dragen bij aan de informele, huiselijke sfeer.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Een interieur geïnspireerd door haar omgeving

Vanwege de ligging in het zuidelijkste stukje Zeeland, heeft de bibliotheek een duidelijk herkenbare Zeeuws-Vlaamse identiteit gekregen. Kijk maar eens naar het vinyl met zee- en zandprint met daarop enkele robuuste boomstammen die als krukjes kunnen dienen en tegelijkertijd doen denken aan de golfbrekers op de stranden. Het dak van golvende panelen in het medialab is een speelse knipoog naar de golven van de Westerschelde en de wolkenlampen doen je denken aan de Zeeuwse lucht. In de verhalenhoek kan de verteller in een roeiboot gaan zitten terwijl hij voorleest aan de kinderen op het podium en zodra de spreekwoordelijke olifant met z’n lange snuit het verhaaltje heeft uitgeblazen, kunnen de kinderen in strandhuisjes spelen, interactief televisie kijken of een boekje pakken van de praktische boekenplanken of uit de maatwerkkasten.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2022 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website