Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een Bibliotheek van Nu in Roosendaal

Een Bibliotheek VANnU

Ontwerp: MARS Interieurarchitecten
Fotografie: Josegrafie

De bibliotheek een saaie en stoffige plek voor oude mensen? Echt niet! Zeker de vernieuwde bibliotheek in Roosendaal is letterlijk een Bibliotheek van Nu. Door deze fraaie restyling vergeet je bijna dat je in de bieb bent.

Vanuit een aanbesteding zijn we gevraagd om productadvies te geven en mee te denken over de ruimte. We wilden er wel een eigentijdse draai aan geven. Er was slechts een kort tijdsbestek, maar we hebben met ons eigen montageteam in een handomdraai alles kunnen inrichten. Stoelen, fauteuils en andere zitelementen moeten zeker lekker zitten om even in een boek of tijdschrift weg te duiken, maar ook de mogelijkheid bieden aan een fijne tafel je laptop open te klappen om wat te werken.

Daarnaast is verlichting natuurlijk super belangrijk. Ook daar mochten we voor zorgen. Functioneel waar nodig, sfeervol waar het kan. Voor de kinderen zijn er leuke kinderhoekjes met krukjes en tafeltjes in de vorm van olifanten en puppy’s. Om het geheel af te maken verzorgden we ook karpetten met bedrukking van het oude stadscentrum van Roosendaal. We hebben voor de kleden verschillende samples laten zien en die vervolgens samen ter goedkeuring aan de architect voorgelegd. Met een huiskamer-achtige uitstraling als resultaat. Met zo’n fijne bibliotheek die van alle gemakken voorzien is wil je toch bijna niet meer naar huis?

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website