1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Stijlvol Scandinavisch

Hofstede Moesbosch Koudekerke

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Zeeland telt talloze pareltjes waar je heerlijk kunt vertoeven voor een vakantie of een lang weekend weg. En juist dan mag het allemaal best luxe zijn. Hofstede Moesbosch in Koudekerke is ook zo’n pareltje. Deze buitenplaats ligt prachtig in de natuur en de oude schuur herbergt acht luxe appartementen. Lavoir projectinrichting heeft deze ingericht aan de hand van een voorstel van Studio Lavoir.

Wanneer je een appartement binnenstapt is het direct duidelijk: dit interieur ademt Scandinavië. We legden er nieuwe vloeren en zorgden voor het meubilair in voornamelijk lichte houttinten. Bij dit natuurlijk ogende geheel kwam raambekleding in naturelkleuren die zorgen voor veel licht enerzijds en goede verduistering anderzijds. En wat dacht je van de wandbekleding? Met het fotobehang waan je je helemaal in de natuur. Wat ons betreft weer een geslaagd maatwerk project!

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website