1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Nooit meer naar huis

Camping In de Bongerd

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Lavoir mocht met Studio Lavoir voor camping In de Bongerd in Oostkapelle een nieuwe entree verzorgen. Dit met de kleuren van de Siblu organisatie: blauw met een tikje roze. Dat klinkt als een kleurencircus, maar niks is minder waar. De kleuren zijn op een heel natuurlijke subtiele manier verwerkt.  

Het restaurant en de take away kregen een flinke make-over met een campinguitstraling 2.0. De vloeren, raam- en wandbekleding werden uitgezocht op hun warme en robuuste uitstraling. De maatwerk bar is met zijn glanzende zwarte tegels een stijlvolle eyecatcher geworden. In het meubilair komt dat zwart mooi terug, maar wel gecombineerd met heerlijk zachte bekleding in zowel kleur als materiaal.   

Tot slot zijn als finishing touch de speelse en moderne verlichting en een boel planten toegevoegd. Wij kunnen ons voorstellen dat de campinggasten nu helemaal niet meer naar huis willen.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website