Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Nooit meer naar huis

Camping In de Bongerd

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

In het restaurant en de take away van camping In de Bongerd in Oostkapelle is alles volledig vernieuwd. De opdrachtgever had de wens de boel van A tot Z aan te passen. De caféuitstraling van het restaurant was nou niet helemaal rampzalig, maar ze wilden net even een wat luxer plaatje neerzetten. We moesten over veel verschillende dingen nadenken om van concept tot realisatie te komen. Zo maakten we een verlichtingsplan. De bar is namelijk prominent aanwezig en mocht zeker belicht worden, maar aan je tafeltje wil je toch wat meer sfeerlicht. Samen met Luximprove hebben we dit plan uitgedokterd. Alles moest wel een geheel blijven en toch functioneel zijn. Vandaar de toepassing van de mat zwarte rasters waar spots aan hangen, maar waar het barpersoneel tegeljkertijd ook hun glazen kwijt kan. De bestaande taps werden in dit ontwerp geïntegreerd. Een flinke make-over met als doel campinguitstraling 2.0!

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Campingrestaurant 2.0! Wij zijn er klaar voor!

De vloer werd hersteld en kreeg een beton design uitstraling. De tegels van een meter bij een meter zien er robuust uit en hebben als voordeel dat je weinig naden ziet. Voor de wandafwerking kozen we voor Airtex behang en akoestische panelen met latten. Deze zijn handgmatig vastgemaakt. Tijdens het eten wil je als gast lekker comfortabel zitten, maar we hebben ook hier meegedacht met de opdrachtgever. De banken zijn van kunstleder en dubbel gestikt. Zo heb je extra accent erop waardoor je de banen goed ziet.Met veel accessoires, van kussens tot vaasjes, is het tot slot een knus geheel geworden en is er een campinggevoel gebleven. Iedereen zal zich hier welkom voelen, het liefst ga je nooit meer naar huis! 

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website