Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Het gevoel van duizend-en-één-nacht aan de Zeeuwse kust

Hotel Piccard

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De wens was een uitstraling met een Oosters tintje. Maar waar begin je? Hoe creëer je gezellige, knusse plekken met voldoende privacy voor de gasten, maar ook de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen? Kan je met verlichting in een handomdraai de ruimte een andere sfeer geven? De nieuwe eigenaren van Piccard, een hotel restaurant op loopafstand van de Vlissingse Boulevard, klopten met deze vragen aan bij Projectinrichting Lavoir. Hier kregen ze één aanspreekpunt om het complete interieur te vernieuwen. Er werd een concept bedacht en aan de hand van de begroting werd er een ontwerp gemaakt. Projectinrichting Lavoir bewaakte en begeleidde het proces en tussendoor werd er regelmatig overlegd. Het eindresultaat is een overzichtelijke ruimte met aan één zijde zithoekjes waar je lekker kan wegkruipen op een bank met kussens, verscholen tussen de planten voor extra privacy.

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Hotel Piccard

Creatieve oplossingen binnen jouw budget

Door de warme kleuren en zachte materialen heeft de ruimte het gewenste Oosterse tintje gekregen dat wordt ondersteund door typisch Oosterse lampen met diverse structuren. Dankzij het slimme Casambisysteem kan de verlichting draadloos worden ingesteld, waardoor je met een eenvoudige druk op de knop een heel andere sfeer kunt creëren. Door de juiste combinatie van kleuren en materialen heeft de ruimte zowel een speelse als luxe uitstraling. De banken hebben verschillende afwerkingen en de vloerkleden zijn speciaal voor Piccard ontworpen, waardoor ze perfect zijn afgestemd op de ruimte en de elementen. En nu je toch naar de vloer kijkt, zal je opvallen dat er verschillende afwerkingen zijn toegepast, variërend van visgraat tot hexagon (de zeshoekige patronen). Om de luxe uitstraling te onderstrepen hebben de tafels een messing rand en dit materiaal zie je overal in de ruimte terugkomen. Let maar eens op de stoelpoten en lampen. En wat vind je van de houten panelen aan de wand? Mooi hè? Pssst, het is behang, nauwelijks te onderscheiden van echt hout, maar wel aanzienlijk goedkoper. Zo weet projectinrichting Lavoir altijd creatieve oplossingen te verzinnen die goed binnen jouw budget passen!

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website