Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een duurzaam interieur

Park Water Village

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Roompot Living

In Kamperland is Living Water Village verrezen in een prachtige omgeving pal aan het water. Met dat gegeven en een jachthaven erbij, kon de naam van dit park niet toepasselijker. Het park telt 80 luxe sfeervolle woningen waar Lavoir Projectinrichting een interieurconcept voor mocht ontwerpen. Er zijn twee stijlen toegepast, beach en nature. In beide stijlen zie je de rust, ruimte en natuur vertaald naar het interieur van deze fantastische vakantiewoningen. Dat komt onder andere door toepassing van lichte en natuurlijke materialen. Met kleur en structuur is warmte en sfeer toegevoegd.

Het park is gasloos en heel duurzaam, de inrichting van de woningen moest daar bij passen. Er is gebruik gemaakt van duurzame meubels en materialen, praktisch maar huiselijk was het uitgangspunt voor het zit- en tuinmeubilair. We leverden pvc vloeren met een mooi houtdessin. Erg handig aangezien de accommodaties ook huisdiervriendelijk moesten zijn. Ook waren er echte maatwerkklussen te doen, zoals de kasten bij de slaapkamers, de verduisterende gordijnen als de elektrische lamellen voor de ramen die in een punt lopen. Maar dat kun je uiteraard wel aan Lavoir overlaten!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website