Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Om je vingers bij af te likken

Katoen Loft

Ontwerp: Mulder Blauw
Fotografie: Josegrafie

Hotel & Brasserie Katoen is een geweldige plek om te overnachten en te eten in het hart van Goes. Het ziet er allemaal al waanzinnig uit, maar het bedrijf en het interieur blijven continu in ontwikkeling.

Zo wilden ze graag een luxe loft ontwerpen met een unieke uitstraling. Door de samenwerking met onder andere Lavoir en architectenbureau Mulder Blauw op te zoeken, krijg je een interessante mix van creatieve conceptontwikkeling. Met onze ontwerpstudio hebben we gekeken naar de samenstelling van kleur en interieur en bedachten we wat er nu absoluut niet mocht ontbreken. Vervolgens hebben we een opzet gemaakt wat betreft het maatwerk, het meubilair en de afwerking.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Katoen Goes

Bij ons ben je welkom in deze super loft!

Het is belangrijk om gedurende zo’n proces altijd het concept te bewaken en de juiste keuzes te maken voor het interieur. Zo weeg je af wat praktisch is, maar natuurlijk ook wat mooi is. De ruimte is zo ingedeeld dat het een open en industrieel gevoel geeft. Stalen deuren die nu zo trendy zijn, zie je ook hier terug. Ze zorgen voor ruimte en transparantie. Dat het geheel zo goed uit de verf is gekomen, kwam mede door de samenwerking met van Dongen interieurbouw. De afwerking was super belangrijk, in een concept als dit zijn de details eigenlijk de eyecatchers.

Zo ontstond een loft om je vingers bij af te likken. Hij is van alle gemakken voorzien en straalt luxe uit. Precies zoals je een loft wilt hebben. 

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website