Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Luxe recreëren aan de Zeeuws-Vlaamse kust

Pharos Residence

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Al in 2018 startte de ontwikkeling voor de realisatie van Pharos Residence in Breskens. Een fantastisch en uitdagend project bestaande uit de inrichting van een groot aantal recreatieve appartementen. De lat lag aardig hoog, maar daar houden wij wel van. De appartementen hebben een vaste indeling en moesten ingericht worden met een universele stijl voor een breed publiek en tegelijkertijd uniek zijn. Daarnaast was het een langlopend project, waardoor producten wel op langere termijn leverbaar moeten blijven.

Als volwaardig partner hebben we in samenwerking met de ontwikkelaar het gehele verkoopproces van A tot Z behartigd. Daarbij hebben we op productniveau geadviseerd. Tijdens de verschillende verkoopdagen hebben we de kopers door middel van VR een beeld gegeven van de ingerichte appartementen. In een speciaal ingerichte showroom konden kopers het interieur ook in het echt bekijken. Er was een vaste projectleider die een duidelijk en persoonlijk aanspreekpunt was voor alle kopers van begin tot aan de oplevering. Zo konden we lekker snel schakelen.

Voor ons montageteam was het logistieke deel wel een aardige kluif. Doordat de complexen beperkte ruimte hebben in de lift, moesten producten deels met verschillende tools via de buitenkant naar boven gebracht worden. Goed teamwork is dan een must. Door teams in steeds dezelfde samenstelling te laten werken, werd de saamhorigheid en teamspirit bevorderd. Waardoor we dan ook mooi op schema konden blijven en het project netjes opgeleverd werd.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Dromen aan Zee!

In de appartementen is een divider gemaakt tussen de keuken en het woongedeelte, maar wel zo dat de ruimtes verbonden zijn met elkaar en het open gevoel behouden blijft. De uitstraling van het interieur ademt een en al luxe. Kunstleder van hoge kwaliteit is gecombineerd met stoffen bekleding, voor de tafels zijn massieve bladen gekozen en ook de sfeervolle functionele verlichting draagt bij aan het luxueuze gevoel. Kopers konden kiezen uit tien verschillende pvc vloeren, waardoor er net even die unieke touch aan het appartement gegeven kon worden. Een speciaal samengesteld inventarispakket maakt de inrichting uiteindelijk helemaal af. Vakantie in zo’n licht en mooi appartement met een magnifiek uitzicht, dat kan eigenlijk alleen maar een succes worden.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website