Werken bij Lavoir

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman?  Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Waarom? Lees snel verder!

Wat zijn de werkzaamheden?

Wat zijn de werkzaamheden?

’s Ochtends begin je je dag met een goede bak koffie, waarna je de planning van vandaag bekijkt.  Op je tablet staan de werkbonnen van vandaag waarop staat wat er gedaan moet worden. De ene dag monteer je gordijnen bij particulieren en de andere dag huis je een compleet kantoor in. Je werkt samen met je collega’s, maar ook wel eens alleen.

Op locatie heb jij direct contact met de klant en ben jij dé expert die alles gaat oplossen! Aan het einde van de dag laad je je bus in, zodat je de volgende dag weer vlot op pad kan.

Terug op kantoor loop je de dag nog even na en bespreek je belangrijke dingen door.

Waarom jij?

Waarom jij?

Als je blij wordt van werken in een enthousiast, jong en dynamisch team, dan zit je bij ons wel goed! Buitenom de kennis die jij meebrengt, leren we je graag de kneepjes van het vak. We bieden je ontwikkeling, een fulltime baan, direct een vast contract en een goed salaris met doorgroei mogelijkheden!

Je bent enthousiast en gemotiveerd en het visitekaartje van het bedrijf. Geef je niet zomaar op en denk je graag mee in oplossingen? Dan zit je hier wel aan het goede adres!

Geen brief, wij willen kennismaken!

Wij verwachten geen ingewikkelde brief, maar willen graag gelijk kennismaken, bel, app of mail ons!

Geen brief, wij willen kennismaken!

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
Raw Works

Raw Works

Adriaanse van der Weel

Adriaanse van der Weel

Amels

Amels

De Nooijer Makelaars

De Nooijer Makelaars

Iwaarden schilders

Iwaarden schilders

Kotra

Kotra

Paree

Paree