Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Herkenbare inrichting showroom Ford

Autobedrijf Van Putten

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Nieuwe auto’s komen optimaal tot hun recht in een al net zo nieuwe showroom. Voor Ford garage Van Putten maakten we een volledig plan voor de inrichting van het autobedrijf. De uitdaging was om een identiteit neer te zetten die nog steeds aan de richtlijnen van Ford zouden voldoen, maar waar ook ruimte voor een eigen draai was. Het frisse ontwerp bestaat uit veel organische vormen met her en der subtiele ovalen die herkenbaar zijn van het Ford-logo. We ontwierpen de balie en richtten de verkoopkantoren huiselijk in.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

"Wij staan voor gastvrijheid en uitstekende service"

We hebben nagedacht over verschillende aspecten die bij het kopen van een auto komen kijken. Je wilt je gehoord voelen en op je gemak zijn. En hoe kan dat nu beter dan met een goede bak koffie? We hebben een centraal ziteiland ontworpen rond het koffiemeubel, waar je voor presentaties kunt aanschuiven, maar ook juist rustig eens alle indrukken in je op kunt nemen. Aan de ene zijde een treinbank met presentatiewand en aan de andere zijde zitjes met stoelen en tafels. Op de bovenverdieping voorzagen we de vloeren van tapijtstroken in Ford-stijl met een combinatie van blauw, grijs en oranje en richtten we tot slot ook de kantine in.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website