Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een werkplek in stijl

Kantoor Marsaki

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Kantoren zijn tegenwoordig allang geen witte steriele hokjes meer met alleen een bureau en computer. De werkplekken van Marsaki zijn daar een mooi voorbeeld van. Lavoir verzorgde voor hun kantoor maatwerk, vloeren en meubilair. 

We maakten een concept waarin we een leuke ontvangstruimte creëerden in Marsaki stijl met het logo van het vorige pand. Echte eyecatchers zijn de ruimteverdelers met akoestisch vilt in de vorm van een huis. Deze verdelen de open ruimte in kleinere informele werkplekken. Vanaf de dynamische werkplek blijft door de hoek de gang zichtbaar maar andersom is het beschut. En dat is wel zo prettig voor de medewerkers. 

De vloeren zijn in twee soorten materiaal uitgevoerd. We legden een loose lay vloer in visgraat en combineerden dat met tapijttegels in betonlook. De vergader- en bespreektafels zijn in een sta variant geleverd om een actieve houding te bevorderen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website