Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Een werkplek in stijl

Kantoor Marsaki

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Kantoren zijn tegenwoordig allang geen witte steriele hokjes meer met alleen een bureau en computer. De werkplekken van Marsaki zijn daar een mooi voorbeeld van. Lavoir verzorgde voor hun kantoor maatwerk, vloeren en meubilair. 

We maakten een concept waarin we een leuke ontvangstruimte creëerden in Marsaki stijl met het logo van het vorige pand. Echte eyecatchers zijn de ruimteverdelers met akoestisch vilt in de vorm van een huis. Deze verdelen de open ruimte in kleinere informele werkplekken. Vanaf de dynamische werkplek blijft door de hoek de gang zichtbaar maar andersom is het beschut. En dat is wel zo prettig voor de medewerkers. 

De vloeren zijn in twee soorten materiaal uitgevoerd. We legden een loose lay vloer in visgraat en combineerden dat met tapijttegels in betonlook. De vergader- en bespreektafels zijn in een sta variant geleverd om een actieve houding te bevorderen.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Eva
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website