Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Comfortabele werkplekken bij Carmat

Carmat

Ontwerp: Green Dot Design
Fotografie: Josegrafie

Soms kun je het als bedrijf heel goed vinden met je leverancier. En dan wil je meer, dan wil je graag samenwerken.

Carmat is zo’n bedrijf; een kunstlederfabrikant waar we veel raakvlakken mee hadden. Dus mochten we samen met hen aan de slag om een interieur te ontwerpen met diverse producten en eigenschappen. Daar worden wij nou enthousiast van.

Aangezien het belangrijk is om comfortabel te zitten tijdens het werk, is er met de medewerkers overlegd wat voor bureaustoelen er moesten komen. Een variant met een arm-leg-schuifzitting en een lendesteun kwam als winnaar uit de bus. Je wilt natuurlijk comfortabel zitten, maar ook gezond. Die stoelen zijn geplaatst aan zit-sta bureaus en er kwamen houten HPL kasten. Deze zien er in dit geheel toch net wat gezelliger uit dan de standaard metalen kasten.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Carmat

Multifunctionele inrichting van deze tijd!

Door het gebruik van glas is er een open gevoel ontstaan in de ruimte. Voor een fijne en gezonde werkomgeving werd er groen toegevoegd en hebben we gewerkt met geluidsabsorberende middelen. In de open kantoortuin is voldoende opbergruimte voor iedereen gecreëerd. De kasten en akoestische panelen zijn bovendien verrijdbaar en de kasten kunnen ook functioneren als hocker. Multifunctionele oplossingen, daar houden we van! Beneden in het pand is een informele overlegplek gecreëerd voor zowel staand als zittend overleg. Het houtwerk, de fraaie rasters en frisse kleuren werden niet door ons geleverd, maar sluiten heel goed aan op de rest. Daardoor is het interieur weer helemaal van deze tijd en een fijne en inspirerende plek voor de medewerkers. Op zo’n kantoor is het toch geen straf om te werken?

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website