1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Overal aan gedacht met nieuwe kantoorinrichting

Kotra Logistics

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Voor het nieuwbouwkantoor van Kotra maakte Lavoir een concept voor de inrichting. Er kwam een werktuin van 12 zit-sta werkplekken gedeeld met een kast/aanlandwerkplek. In deze en de vergaderruimte is op de wand Vescom Walltalkers aangebracht, dit is magnetisch en er kan op geschreven worden. Zoals we in onze projecten vaak doen, hebben we ook bij Kotra een persoonlijke draai aan de inrichting gegeven. Zo zijn de tapijttegels, de signing op de ramen en de lampen in de boardroom, die we als bandenspoor vorm gaven, een knipoog naar de transportsector waarin Kotra actief is. De vitrage is als showbaan gehangen met een silhouet van de bergen in Scandinavië. Kotra rijdt veel in dat gebied.

Praktische oplossingen zijn uiteraard een must voor ieder bedrijf. De chauffeursruimte is ingericht met handige ruimtebesparende opklapbedden van Clei. In het kantoor met dynamisch werkplekken zijn alle kabels weggewerkt en heeft iedereen een eigen oplaadpoort voor usb/wcd. Ook zijn alle plekken voorzien van een dubbele monitorarm. Iedereen heeft een zit/sta werkplek. De directie ook, maar dan met een houten onderstel dat weer mooi past in de Scandinavische uitstraling.

De bureaustoelen ON van Wilkhahn maken het voor elke medewerker mogelijk driedimensionaal te zitten en te bewegen. De stand ups, eveneens van Wilkhahn, zorgen ervoor dat medewerkers in beweging blijven. Dat is goed voor de bloedsomloop, de rug en de spieren. De afneembare zitting verbergt een handige bergruimte. Tot slot zijn de kasten in de werktuin voorzien van perforatie en een akoestische schuimlaag om de akoestiek te optimaliseren. Het kan bijna niet anders dan dat de medewerkers van Kotra prima op hun plek zitten. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Eva
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website