Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Stijlvol achter glas

Goemaat Goedereede

Ontwerp: Lavoir studio
Fotografie: Josegrafie

Werk je bij een bedrijf dat doet in glas, dan betekent dat natuurlijk niet dat je in een soort vissenkom hoeft te zitten. Uiteraard zie je in de showroom van Goemaat veel glas, maar Studio Lavoir heeft een mooi interieurconcept uitgewerkt om er een sfeervolle werkomgeving van te maken.

We legden de stijlvolle vloeren in visgraat en wisselden die af met tapijttegels die een  tof verloop in kleur hebben voor een speels effect. Om comfortabel te kunnen overleggen leverden we het vergadermeubilair en prettige verlichting die een huiselijke uitstraling aan de ruimte geeft. Tot slot maakt de groene moswand met het bedrijfslogo als eyecatcher dit project helemaal af.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Het kantoor als multifunctionele ruimte.

De raamkozijnen in de tussenwanden zijn allemaal op dezelfde hoogte geplaatst, waardoor je een rustig geheel krijgt, maar ondertussen zijn het stuk voor stuk verschillende uitvoeringen, zodat de klant een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden. Om sfeer aan te brengen in een grote ruimte met zoveel glas, heeft Lavoir Projectinrichting diverse creatieve oplossingen bedacht. Als echte eyecatcher bij binnenkomst is er in de vide gekozen voor een groene wand met het logo en voor de vloer is afwisselend gebruik gemaakt van visgraad en wildverband in dezelfde houttint, onderbroken door een donkere lijn. Hierdoor is de ruimte optisch opgesplitst, maar houd je toch een rustig geheel. In de vergaderruimtes is gekozen voor een akoestische tapijttegel in een dip dye uitvoering, waarbij de kleuren van het tapijt terugkomen in de stoelen. En als het aan het eind van de dag gaat schemeren, zorgen subtiele sfeerlampen voor de belichting.

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website