Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina‚Äôs een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Een goed uitgekiend interieurconcept

Accountantskantoor Van Voren

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Een accountantskantoor saai en stoffig? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Het bewijs leverden we bij Accountantskantoor van Voren in IJzendijke. Lavoir mocht aan de slag met een concept voor de volledige kantoorinrichting. De vloeren werden vernieuwd en we kozen voor tapijttegels in een warme rood bruine kleur gecombineerd met licht en modern pvc. Het patroon verspringt onregelmatig voor een speels effect. Daarnaast maakten we een maatwerk balie die een toffe marmerlook afwerking kreeg.

Bij de werkplekken voorzagen we een wand van latten en led verlichting, net even anders dan anders. Diezelfde werkplekken kregen een zit-sta functie, helemaal in lijn met het nieuwe werken. In diverse details komen de warme rood en bruintinten telkens terug. Voor een prettig werkklimaat plaatsten we akoestische kasten en voegden we als finishing touch hydrocultuur planten toe. Reken maar dat men hier iedere dag met plezier naar kantoor komt!

                                                        

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website