1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Met een knipoog naar Super Mario

Bedrijfskantine Syntess

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De bedrijfskantine mag tegenwoordig steeds gezelliger zijn. Zo kregen we bij Studio Lavoir de opdracht van Syntess om een interieurvoorstel te maken voor hun kantine. Een nieuwe en hippere uitstraling was de wens. En met een heel bijzonder detail: Mario uit de gelijknamige games moest er in terug te zien zijn. De sympathieke loodgieter is passend bij software oplossingen die Syntess biedt en de wolken staan symbool voor de cloud based werkwijze.

Aan ons de uitdaging om te kijken hoe we het wel een volwassen uitstraling konden geven. Bij een innovatief bedrijf hoort een podium; dat leek ons een mooie plek om aan de hand van pixels een verwijzing te maken naar Mario. In de wand en de rug-elementen hebben we het landschap van Mario uitgebeeld. De boom staat nu in een verrijdbare bak, zodat die net als de tafels makkelijk te verplaatsen is. In het midden tegen de raampartij kwam een presentatiemeubel met groen eromheen. Tot slot is de gehele keuken vernieuwd en voorzien van een eigen kruidentuin en genoeg opbergruimte. Iemand een bammetje?

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website