1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Volledige kantoorinrichting in tijdelijke locatie

Multraship

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Voor de tweede keer hebben we dezelfde verdiepingen ingericht in het Schuttershofgebouw. Een aantal jaar geleden mochten wij Vroon hier faciliteren en recent vroeg Multraship ons op korte termijn een voorstel te maken en hen van een nieuwe inrichting te voorzien. De medewerkers moesten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Deze faciliteit is tijdelijk, want in 2020 vestigt Multraship zich in een nieuw pand.

We hebben de verdiepingen volledig van inrichting voorzien, alle vloeren, het maatwerk en de werkplekken. Met relatief eenvoudige materialen hebben we een uitdagende omgeving gecreëerd. Zo zijn er stroken van Interface gebruikt in de stijlen Employ, Works en Online. Door te spelen met het legpatroon, hebben we het kanaal van Gent naar Terneuzen gevisualiseerd. In de vloer voor de balie is de weg naar Terneuzen gelegd en aan de linkerkant zijn de pijlers te zien. Een mooie knipoog voor waar Multraship dagelijks werkt en een overgang tussen de oude en nieuwe locatie in de toekomst. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website