Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Welkom in de droombox

Multraship

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Voor de tweede keer hebben we dezelfde verdiepingen ingericht in het Schuttershofgebouw. Een aantal jaar geleden mochten wij Vroon hier faciliteren en recent vroeg Multraship ons op korte termijn een voorstel te maken en hen van een nieuwe inrichting te voorzien. De medewerkers moesten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Deze faciliteit is tijdelijk, want in 2020 vestigt Multraship zich in een nieuw pand.

We hebben de verdiepingen volledig van inrichting voorzien, alle vloeren, het maatwerk en de werkplekken. Met relatief eenvoudige materialen hebben we een uitdagende omgeving gecreëerd. Zo zijn er stroken van Interface gebruikt in de stijlen Employ, Works en Online. Door te spelen met het legpatroon, hebben we het kanaal van Gent naar Terneuzen gevisualiseerd. In de vloer voor de balie is de weg naar Terneuzen gelegd en aan de linkerkant zijn de pijlers te zien. Een mooie knipoog voor waar Multraship dagelijks werkt en een overgang tussen de oude en nieuwe locatie in de toekomst. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website