Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Compleet in de make-over

Matchpoint Breskens

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Het was best een hele verbouwing, maar het project bij Matchpoint Breskens is enorm goed geslaagd. Al zeggen we het zelf. Hier wil je gewoon werken! Het idee was een industrieel en huiselijk kantoor te maken met gebruik van stoere materialen. Na inventarisatie maakten we een vertaalslag naar een interieurontwerp en we konden direct starten.

Lavoir mocht de complete verbouwing regelen en coördineren. Het kozijn is vervangen door een stoer zwart aluminium materiaal met ontspiegeld glas. De gevelbekleding is uitgevoerd in betonlook. Alle plafonds werden vervangen, elektra vernieuwd en de wanden opnieuw gestuukt. Die laatste zijn vervolgens behangen met een airtex. Voor het interieur kozen we verder een multifunctioneel maatwerkmeubel waar mensen even kunnen zitten en koffie kunnen drinken. Door de multifunctionele wand creëerden we daarnaast meer zicht vanaf buiten. De werkplek van de directie is afgescheiden met een mooie glazen wand met twee werkplekken en een kastenwand. Daarvoor is nog een ruimte gemaakt waar je kunt overleggen of iets presenteren.

De nieuwe functionele sfeerverlichting, het vinyl gelegd in Hongaarse punt en veel groen vormen de puntjes op de i van dit project. De geleverde puzzelpoefjes in passende kleurstelling en stijl vond de opdrachtgever zo leuk, dat ze hun eigen puzzelstukken in het logo er op aangepast hebben. Een groter compliment kun je niet krijgen, toch?

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2023 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website