Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht

Hernieuwde energie voor Zeeuws kantoor

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Van dit kantoor krijg je energie! En dat kregen wij ook van het project dat we hier mochten begeleiden en coördineren. Maar liefst 150 bureaus kregen in meerdere fases een mooie plek in dit pand. Voor de nieuwe werkplekken wisselden we zit-sta plekken af met reguliere bureaus en bureaustoelen. Verder hebben we eigenlijk alles wat je ziet aangepakt: vloeren, wanden, verlichting, directieruimtes en zelfs de trap mochten we ontwerpen. In deze renovatie moesten deels oude elementen behouden blijven, die zie je her en der dus terug.  

Ook creëerden we allerlei fijne hoekjes met stilteplekken en ruimtes voor overleg. Het begrip kantoortuin hebben we vrij letterlijk genomen, we brachten in de drie kantoortuinen het nodige groen aan: in bakken, wanden en langs het plafond. Op de muren zie je toffe visuals met kreten die de identiteit van het bedrijf onderschrijven.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2022 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website