Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Een kantoor wat energie geeft!

Hernieuwde energie voor Zeeuws kantoor

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

De Zeeuwse energieleverancier wilde in hun kantoor verschillende stijlen combineren. Huiselijk, maar wel een tikkie stoer. En dan het liefst met industriële elementen.
Onmogelijk? Nee, zeker niet.
Kijk maar naar de foto’s: de zwarte elementen in combinatie met het steenmotief op een achterwand en verschillende houtaccenten zorgen voor een robuuste uitstraling en de leren handgreepjes van de maatwerkkasten, de zachtgroene bank en het ronde vloerkleed geven het interieur tóch dat huiselijke gevoel. Het kantoor is opgesplitst in verschillende ruimtes, met elk een eigen functie en sfeer waardoor het huiselijke karakter van het interieur wordt versterkt.
Er zijn nieuwe wanden geplaatst met veel glas waardoor het daglicht naar binnen stroomt en overal om je heen zie je groene planten. Van dit kantoor krijg je energie.

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Van dit kantoor krijg je energie!

Om het omgevingsgeluid te dempen zijn er akoestische wandpanelen en een akoestisch systeemplafond toegepast. Ook is er gedacht aan een optimale werkhouding door zit/stabureau’s te plaatsen en in de kantoortuin kan je kiezen of je wilt zitten, staan of lekker loungen. En een Zeeuwse energieleverancier, de naam zegt het al, is trots op Zeeland. Dat laten we zien door wandvullende omgevingsfoto’s die het Zeeuwse karakter van het bedrijf benadrukken.
Voor een project van deze omvang gaat Lavoir Projectinrichting niet over één nacht ijs. Er was een nauwe samenwerking met overige onderaannemers en om het project secuur te bewaken, woonde het team wekelijks vergaderingen bij. Uiteindelijk zorgde Lavoir niet alleen voor een nieuw interieur, maar werd ook de entree vernieuwd en een nieuwe trap geplaatst.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website