1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht

Hernieuwde energie voor Zeeuws kantoor

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Van dit kantoor krijg je energie! En dat kregen wij ook van het project dat we hier mochten begeleiden en coördineren. Maar liefst 150 bureaus kregen in meerdere fases een mooie plek in dit pand. Voor de nieuwe werkplekken wisselden we zit-sta plekken af met reguliere bureaus en bureaustoelen. Verder hebben we eigenlijk alles wat je ziet aangepakt: vloeren, wanden, verlichting, directieruimtes en zelfs de trap mochten we ontwerpen. In deze renovatie moesten deels oude elementen behouden blijven, die zie je her en der dus terug.  

Ook creëerden we allerlei fijne hoekjes met stilteplekken en ruimtes voor overleg. Het begrip kantoortuin hebben we vrij letterlijk genomen, we brachten in de drie kantoortuinen het nodige groen aan: in bakken, wanden en langs het plafond. Op de muren zie je toffe visuals met kreten die de identiteit van het bedrijf onderschrijven.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website