Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Werken in de nieuwe stijl

Bouwbedrijf Joziasse

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Bij bouwbedrijf Joziasse mochten we meedenken over een uniek interieur voor het kantoor. De indeling en een vloerplan vormden de basis en in samenwerking met architect Peter Klemann hebben we daarbij een eigen meubellijn ontworpen.

Vanaf de basis is er eerst nagedacht over een vloerplan en de indeling. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen en het was de bedoeling dat niet alles heel vierkant zou ogen. Een belangrijke wens was dat het allemaal niet te strak werd, maar een speels karakter zou krijgen.

De bureaus zijn zit-sta werkplekken en zijn met inbus verstelbaar, zodat we het toegankelijker konden houden. Maar mochten ze in de toekomst over willen naar elektrische bureaus, dan kan dat ook nog makkelijk aangepast worden. Super handig! Om de werkplekken heen plaatsten we multifunctionele akoestische kasten, opbergers en geluidsdempers in één. Het houtdecor en plaatmateriaal abosbeert namelijk het geluid.

In het midden kwam een op maat gemaakt zwevend eiland, met alle gemakken van verlichting en elektriciteit voorzien.  Zo heeft iedereen genoeg ruimte voor alle bouwplannen en –besprekingen. 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Bouwbedrijf Joziasse

Kwaliteit en flexibiliteit gecombineerd met veelzijdigheid!

En zoals altijd zit het succes hem grotendeels in de details. Aan de zijkant van het kantoor is er een extra werkblad gemaakt, dat dient als een soort flexibele werkplek. Hier kun je even staan om te werken of overleggen en heb je een welkome pauze van je vaste scherm.

We kozen lichte kleuren zoals blauw voor een frisse en moderne uitstraling. In plaats van standaard opdekdeuren, plaatsten we rustieke eiken deuren om meer warmte en sfeer te creëren. Als tegenhanger zijn er wel zwart stalen kozijnen toegepast, maar dat geeft een stoere uitstraling aan het kantoor. Het logo van Bouwbedrijf Joziasse is in het plaatmateriaal gefreesd, heel subtiel, maar het geeft net die unieke draai aan het interieur.

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website