1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Werken in de nieuwe stijl

Bouwbedrijf Joziasse

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Bouwbedrijf Joziasse zet voor zijn klanten vele mooie bouwprojecten neer. Zelf zitten ze er op het hoofdkantoor ook weer heel netjes bij. In samenwerking interieurarchitect Peter Klemann hebben we een super interieurconcept neergezet. Het pand kreeg een eigentijds stoere en professionele uitstraling. Voordat er gebouwd wordt, wordt er uiteraard veel overlegd, gemeten en getekend. Om dat op een prettige en effectieve manier te doen zijn alle geplaatste bureaus zit/sta en werden er akoestische panelen en kasten toegevoegd. 

In het midden kwam een overlegplek. Zo heeft iedereen genoeg ruimte voor alle bouwplannen en –besprekingen. De vergaderruimtes werden strak, maar informeel ingericht. Zittend in een lekkere stoel praat het nou eenmaal een stuk makkelijker. De PVC vloeren geven de ruimtes licht en het tapijt warmte waar nodig. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website