1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Partners in crime in het nieuw

ISZO Visueel

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Het nieuwe hoofdkwartier van onze samenwerkingspartner ISZO stond al een tijdje leeg voor ze erin trokken. Het was een uitdaging om in deze beperkte ruimte een efficiënte indeling aan te meten. We hebben als Studio Lavoir het concept dus heel nauwkeurig uitgedokterd.                                                                           

Uiteindelijk hebben we zes werkplekken én een vergaderruimte weten te realiseren. Zo is er voor iedereen een fijne werkplek en is het ook mogelijk om je met een groepje terug te trekken voor overleg. Door de wandbekleding en de betonnen gietvloer is de kille ruimte die het eerst was, veranderd in een kantoor met een robuuste en sfeervolle uitstraling.

We leverden ook het bijpassende kantoormeubilair, dat prima tot zijn recht komt bij de zwart geschilderde elementen zoals de trappen en een deel van de wanden.

Het leuke van samenwerken met ISZO, is dat we projecten aan proberen te vliegen waarbij branding en huisstijl corresponderen met het interieur. Hoe gaaf is het als het interieur van je bedrijf helemaal aansluit op je merk en huisstijl? Vinden wij ook!

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website