Muskathlon in Tanzania

Collega Anne-Maaike gaat in oktober mee doen aan de Muskathlon in Tanzania! TROTS! 
#trotsecollegashier #teamlavoir

‹ Terug naar het overzicht
Knap staaltje samenwerking in het interieur

Hanse Staalbouw

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Hanse Staalbouw in Nieuwerkerk legt voor heel wat mooie projecten in Zeeland en daar (ver) buiten de basis als het om stalen constructies gaat. Maar een goede thuisbasis voor je medewerkers is dan natuurlijk onontbeerlijk. Een fijne werkplek zorgt immers voor blij personeel. Medewerkers hebben voldoende kastruimte met akoestische vulling gekregen en zit-sta bureaus voor het bevorderen van een actieve werkhouding. 

Team Lavoir heeft het concept voor het kantoor uitgewerkt en de complete inrichting verzorgd. De vloeren in de gangpaden zijn voorzien van pvc houtstroken en bij de werkplaatsen is gekozen voor een tegel in kleuren die matchen bij de huisstijl van het bedrijf. Ook de vergaderruimtes zijn stoer ingericht met de kleuren van Hanse. Groen en geel zijn daarin leidend en die zie je dus soms heel subtiel, soms wat nadrukkelijker, terug in het interieur. Het geheel ziet er modern en trendy uit, maar doet geen afbreuk aan de meer dan honderd jaar oude identiteit van Hanse Staalbouw.

Een sterk staaltje samenwerking waar zowel wij als de staalbouwers heel blij mee zijn! 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2019 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website