Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Knap staaltje samenwerking in het interieur

Hanse Staalbouw

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Hanse Staalbouw in Nieuwerkerk legt voor heel wat mooie projecten in Zeeland en daar (ver) buiten de basis als het om stalen constructies gaat. Maar een goede thuisbasis voor je medewerkers is dan natuurlijk onontbeerlijk. Een fijne werkplek zorgt immers voor blij personeel. Medewerkers hebben voldoende kastruimte met akoestische vulling gekregen en zit-sta bureaus voor het bevorderen van een actieve werkhouding. 

Team Lavoir heeft het concept voor het kantoor uitgewerkt en de complete inrichting verzorgd. De vloeren in de gangpaden zijn voorzien van pvc houtstroken en bij de werkplaatsen is gekozen voor een tegel in kleuren die matchen bij de huisstijl van het bedrijf. Ook de vergaderruimtes zijn stoer ingericht met de kleuren van Hanse. Groen en geel zijn daarin leidend en die zie je dus soms heel subtiel, soms wat nadrukkelijker, terug in het interieur. Het geheel ziet er modern en trendy uit, maar doet geen afbreuk aan de meer dan honderd jaar oude identiteit van Hanse Staalbouw.

Een sterk staaltje samenwerking waar zowel wij als de staalbouwers heel blij mee zijn! 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website