1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Ontspannen en sfeervol pauzeren

Cargill

Ontwerp: Lavoir Studio
Fotografie: Josegrafie

Cargill is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten levert aan heel de wereld. Het bestaat al 150 jaar en het bedrijf zet zich in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien en de impact op het milieu te beperken. Ze vinden het belangrijk de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. 

Een goede werkplek is daarbij natuurlijk onontbeerlijk. De kantine in het kantoor van Cargill in Sas van Gent is door Lavoir voorzien van een nieuw interieurontwerp. We maakten een afscheiding naar de gang, zodat er een afgebakende, maar niet gesloten ruimte ontstond. Een leuk detail is het houten latjes plafond dat doorloopt in een wand en dat naast de gele stoelen extra warmte toevoegt aan het geheel. Het bijpassende keukenblok werd helemaal op maat gemaakt. De vloer met houten dessin geeft een huiselijk gevoel en de sfeervolle verlichting versterkt dat nog eens. Zo is het hier in de pauze fijn toeven!

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website