Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Volledig turn key projectinrichting

De Pooter Personeelsdiensten

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Toen het kantoor van de Pooter Personeelsdiensten verhuisde naar de Oranjestraat in Axel, was dat niet even een kwestie van wat dozen verplaatsen en de oude spullen op een nieuwe plek zetten. Het nieuwe pand was nog niet geschikt om als kantoor te gebruiken en er was heel wat werk aan de winkel. Lavoir verzorgde de sloopwerkzaamheden, een nieuw systeemplafond en schilderde alles fris wit. We mochten ook meedenken over de inrichting en aangezien dat natuurlijk helemaal ons ding is, lieten we onze gedachten gaan over de verschillende (on)mogelijkheden. Multifunctioneel was het keyword en dat was vooral van toepassing in de kelder waar zowel een bar voor de ‘vrijmibo’, als verschillende overlegplekken gerealiseerd werden. Maar het blijft een kelder… dus een lichtplan om de juiste lichtsterktes te bepalen was cruciaal.    

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

De Pooter Personeelsdiensten

Voelbaar DNA van de Pooter voor optimaal gebruik!

In het kantoor zelf hebben we het DNA van de Pooter steeds in het oog gehouden. Het herkenbare rood keert telkens terug en met naturel hout als tegenhanger wordt het geheel zachter. De op maat gemaakte wandafbeeldingen maken de aparte zithoeken wat specialer, waardoor het voelt alsof je in een andere ruimte zit. De overlegplekken zijn rondom verschillende kolommen gebouwd, zo krijg je afwisseling tussen standaard werkplekken en ruimte voor overleg. Om optimaal gebruik te maken van het daglicht dat binnen komt, hebben we gekozen voor top-down duo plissé. Oogt lichter en minder rommelig. Soms is het goed om een beetje voor de gek gehouden te worden; met een inlay vloer creëerden we optisch een karpet. Het ligt er niet, maar het voelt wel zo. Met een afwisseling van kunstleder en zachte stoffen bekleding is alles uiteindelijk mooi in balans. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website