Office Assistant

Ben jij een duizendpoot en teamspeler die zorgt voor optimale klanttevredenheid én kun jij accountmanagers commercieel en administratief ondersteunen? Kom dan het team Lavoir versterken als commercieel medewerker binnendienst.

‹ Terug naar het overzicht
Elk vraagstuk heeft bij ons een antwoord

Kantoorinrichting vanuit een concept gedachte

Optimale kantoorinrichting zorgt voor tevreden klanten

Uw medewerkers zitten uren op kantoor en als zij lekker in hun vel zitten, gaat de productiviteit omhoog. En dát zorgt voor tevreden klanten. Het loont dus zeker de moeite om te investeren in een weldoordachte kantoorinrichting met een sfeervol interieur én ergonomische werkplekken voor een gezonde werkhouding van uw medewerkers.

Complete inrichting van het kantoor

Tijden zijn veranderd, net als de manier van werken. Een slim bedrijf speelt daarop in door de kantoorinrichting aan te passen aan het nieuwe werken. Werknemers zitten niet meer van negen tot vijf op dezelfde plek. Als projectinrichter denkt Lavoir graag met u mee over de complete inrichting van het kantoor met werkplekken die zijn afgestemd op verschillende activiteiten, zoals scrumsessies en meetings én flexwerkplekken.

Totale interieurconcepten

Lavoir Projectinrichting komt natuurlijk niet gelijk binnenlopen met een rol vloerbedekking en nieuwe kantoormeubelen. We gaan eerst bij elkaar zitten om te dromen over het ideale plaatje. Wilt u een moderne inrichting of past een klassiek interieur beter bij uw bedrijf? Kiest u voor een duurzame en circulaire kantoorinrichting of bent u toe aan een compleet nieuw interieurconcept?


Projectinrichting van A tot Z

Projectinrichter Lavoir onderzoekt welke mogelijkheden binnen uw budget passen en adviseert u niet alleen over duurzame vloeren en ergonomische kantoormeubelen, maar denkt ook graag met u mee over de optimale verlichting van de werkplek.

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn? Klik hier en maak kennis met ons team. Of vraag gelijk ons gratis magazine aan om alvast inspiratie op te doen.

meer interieur designers voor kantoor, zorg, onderwijs & recreatie
Van Cittersweg 2a-4 4341 RC Arnemuiden
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2022 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website