Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Meer kantoorruimte om te coachen

Wooncoach

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Sommige projecten verlopen totaal anders dan je aan het begin dacht. Wooncoach in Terneuzen kwamen in eerste instantie bij ons met het idee om extra werkplekken te creëren vanwege uitbreiding. Al snel bleek dat dat met de huidige situatie niet zo gemakkelijk zou zijn. Het ontwerpteam ging ermee aan de slag en toen er een compleet nieuwe situatie op papier stond, werden de opdrachtgevers erg enthousiast. We mochten een compleet nieuwe inrichting gaan verzorgen met meubels en maatwerk. Daar weet Lavoir wel raad mee! 

Bij binnenkomst staat er nu een fraai afgewerkte balie met zitelement en dynamische werkplekken. In dezelfde ruimte is een lounge gecreëerd die dient als wachtruimte voor de klant. De bijzonder stijlvol afgewerkte akoestische panelen maken het onderscheid tussen kantoorruimte en ontvangst duidelijk. En zoals wel te zien: een belangrijk onderdeel in het project is de kleur oranje. Deze is in de juiste verhoudingen overal doorgevoerd als een herkenbaar detail. Het resultaat is een lekker fris, strak en trendy geheel.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website